Meest gestelde vragen

 

Hoeveel zijn de verzendkosten - De verzendkosten zijn € 0 per boek. Bestelt u zes boeken of meer ( t/m vijftien) dan zijn de verzendkosten € 11,95. Wilt u meer dan vijftien boeken bestellen neemt u dan contact op met Mevrouw Fluitekruidje, zijn zal dan de bestelling persoonlijk met u afhandelen. Wilt u het boek naar het buitenland verzonden hebben neemt u dan alstublieft ook contact op, dit is geen enkel punt.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling in huis is? - Mevrouw Fluitekruidje streeft ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, dit zal gemiddeld 2-5 werkdagen duren voordat het in huis is. Soms zit er een weekend tussen of is de post vertraagd dus houd u maximaal 10 werkdagen aan. Mocht uw bestelling dan nog steeds niet binnen zijn neem dan contact op met Mevrouw Fluitekruidje.

Waarom kan ik niet meer dan 15 boeken bestellen? - Het is wel mogelijk om meer dan 15 boeken te bestellen alleen verschillen de verzendkosten dan, neemt u alstublieft contact op als u meer dan 15 boeken wilt bestellen.

Hoe groot is het boek? - Het boek heeft een afmeting 24,6 cm x 34,5cm (bxh) en heeft een softcover.

Is het ook mogelijk om mijn bestelling af te halen bij Mevrouw Fluitekruidje? U kunt uw bestelling ook in overleg met Mevrouw Fluitekruidje afhalen. Plaatst u dan niet uw bestelling via de website maar stuurt u een email met daarin uw contactgegevens en geeft u aan hoeveel boeken u wenst te bestellen/af te halen.